NOVA KNJIGA U PRODAJI! Od mrvice do lavice
O knjizi:
“Djelo Od mrvice do lavice, autorice Karmen Kmetović Prkačin, na vrlo jednostavan i duhovit način govori o osobnoj transformaciji inspiriranoj životnim temama u kojima se može pronaći svaki čitatelj. Stavljajući na papir ugodne i manje ugodne trenutke svoga postojanja, autorica se vodila mišlju kako ono što nju inspirira može poslužiti čitatelju da otpusti strah, da se prihvati i zavoli u svojoj nesavršenosti.
Knjiga opisuje autoričin put preobrazbe od mrvice koja je ljubav zamijenila strahom, do lavice koja je ponovno zavoljela sebe i napokon počela živjeti život punim plućima. Na putu osobnog razvoja dala je otkaz, prošla je bolan proces raskidanja veza s dragim ljudima i iskusila neimaštinu. No svaka bolna situacija naučila ju je da postane jača, da se zavoli i da na kraju živi slobodno, ispunjeno i autentično.
Knjiga je namijenjena svakomu tko želi spoznati kako slijediti svoju svrhu i biti svoj.”
Rijetko se može naći osoba koja utjelovljuje toliko radosti, svjetla i strasti za životom kao Karmen. Njezina toplina, zarazni osmijeh i brižni duh odmah su vidljivi onima oko nje. Ove kvalitete ne samo da je čine izvrsnom terapeutkinjom i iscjeliteljicom, već i posebno nadarenim ljudskim bićem.
Rob Koenig, psiholog i kodirektor internacionalnog tima za Rekonekciju.
Zaista, imati Karmen za suradnika i autora je sreća i privilegija. Naša lavica, kako je mi od milja zovemo. Žena iz koje izvire dobrota, koja ima zarazan osmijeh i s kojom je milina razgovarati. Žena koja iza sebe ima podosta iskustva u raznim područjima i koja je pomogla jako puno ljudi da prihvate sebe, svoj život i život oko sebe. Knjigom “Od mrvice do lavice” pišući o vlastitom iskustvu nastoji inspirirati i pokazati smjernice za osobni rast i razvoj.
Sonja Šumić i Bartul Vlahović , nakladnička kuća Fragment
Knjigu možeš kupiti OVDJE