Ugasi mozak, upali srce

Karmen Kmetović Prkačin

Psihoterapeutkinja i spisateljica. U svom individualnom i grupnom psihoterapeutskom radu primarno sam posvećena odnosima; partnerskim, obiteljskim i poslovnim. Učeći klijente kako upravljati stresom pomažem im pronaći unutarnji mir, ostvariti i uživati harmonične i razumijevanjem ispunjene odnose.

Na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu diplomirala sam socijalni rad, na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu magistrirala sam socijalnu psihijatriju i sociopatologiju. Članica sam europskog instituta za psihoterapiju (EAP). Završila sam edukaciju za praktičara neurolingvističke psihoterapije (NLP) te sam akreditirana fascilitatorica programa „Take charge of your life“ američkog Instituta „William Glasser“.

Kao voditeljica i stručna suradnica sudjelovala sam na brojnim radionicama i projektima. Autorica sam programa „Preuzmi kontrolu nad poslovnim stresom“ te „Uplifting programa“ koji ima za cilj postizanje unutarnjeg mira i harmonije.

Od 2018. godine vlasnica sam UMUS savjetovališta. Jedna sam od autorica knjiga „Vodič kroz razvod braka“ i „Vodič za sretan brak“ od kojih je prva prevedena na slovenski i engleski jezik.
Najdraži autori: W.Dayer, A.Moorjani, V.Krmpotić, J.Bucay, R.Sharma, W.Glasser, E.i J.Hicks, N.D.Walsh, T.Tomić, H.Džubran

Osnivačica sam Facebook stranice UMUS savjetovanje te youtube kanala Ugasi mozak upali srce.