HIPNOTERAPIJA
Hipnoza je prirodno stanje naše svijesti u kojem se uglavnom osjećamo ugodno i opušteno.

Iako Hipnoza dolazi od grčke riječi “hypnosis” koja označava spavanje, ona nije spavanje. Riječ je o prirodnom stanju u kojem ste budni, svjesni sebe i svojih osjećaja.

Hipnozu obilježava trans tj. stanje promijenjene svijesti, kada se naša koncentracija usmjerava prema podsvjesnim zbivanjima na koje inače ne obraćamo pažnju. Takva stanja su svakodnevna; posebno kada se vozimo, maštamo o nečemu ili kada smo zaokupljeni nekim mislima prilikom kojih ne primjećujemo podražaje iz vanjskog svijeta.

 Djeluje li hipnoza na svakoga?

Svatko tko želi može ući u stanje transa. Ne možete biti hipnotizirani protiv svoje volje, niti vas itko može natjerati da se ponašate protivno svojoj volji. Hipnozi možete pristupiti kada ste dovoljno opušteni te imate povjerenje u svojeg terapeuta.

O čemu ovisi uspješnost hipnoze?

Hoće li hipnoza biti uspješna ovisi o spremnosti  klijenta i o iskustvu psihoterapeuta. Hipnoza neće uspjeti kod osoba koje osjećaju strah i imaju otpor. Neke osobe u trans ulaze lako i brzo dok je drugima potrebno više vremena.

Kako hipnoza može pomoći?

Hipnoza može pomoći ukoliko ste motivirani otkriti što je to što vas sprečava i ograničava  u postizanju onoga što želite.  Ona omogućava direktniju komunikaciju s podsvjesnim dijelom uma koji je najzaslužniji za promjene. Idealna je u rješavanju neželjenih navika i strahova te za unapređenje zdravlja, poslovnog i osobnog napretka.

U psihoterapiji se koristi za brojna stanja:

 • ovisnost o cigaretama
 • održavanje normalne tjelesne težine
 • nesanica
 • poboljšanje koncentracije
 • sportska psihologija za postizanje rezultata
 • izgradnja samopouzdanja
 • seksualni problemi
 • unapređenje zdravlja
 • upravljanje bolovima
 • griženje noktiju
 • tikovi
 • fobije
 • kontrola stresa i bijesa
 • učenje i pamćenje
 • motivacija  …….i još mnogo toga jer su mogućnosti gotovo neograničene.

Koliko je potrebno hipnotičkih tretmana da bi se postigao rezultat?

Broj tretmana kojima se osoba trebati podvrgnuti ovisi o težini problema, ali i o samom karakteru osobe. Ponekad je dovoljan samo jedan tretman, no u većini slučajeva rezultati se vide nakon tri do najviše sedam tretmana. Hipnotička audio snimka, napravljena prema potrebama klijenta može pomoći u bržem stvaranju novih navika.

Način rada:

Idealno je napraviti hipnozu kroz dva dana. Na konzultacijama provjeravamo jeli osoba kandidat za hipnozu te ukoliko jest razrađujemo temu na temelju koje radimo skript prilagođen specifičnim potrebama klijenta. Idući dan radimo hipnotički tretman te snimamo audio snimku koju je potrebno slušati svakodnevno kroz 21 dan.

Cijene usluga i paketa:

Individualne konzultacije: 72 EURA  (542, 48 kuna)

Cijena jednog hipnotičkog tretmana: 72 EURA  (542, 48 kuna)

Audio snimka: 72 EURA ( 542,48 kuna)

PAKET BRONZE

Idealan za osobe koje žele uz hipnotički tretman imati i audio snimku napravljenu prema njihovim specifičnim potrebama. Audio snimka je idealna u vidu svakodnevne podrške i bržeg stvaranja novih navika.

Paket uključuje individualne konzultacije, hipnozu i audio snimku.

Cijena BRONZE  paketa je 180 EURA (1356, 21 kuna).

PLAĆANJE I REZERVACIJA

Kako bi rezervirali svoj termin potrebno je uplatu izvršiti najkasnije 48 sati prije dogovorenog termina na broj računa IBAN HR0624840081135073871 UMUS savjetovališta. Ukoliko uplata nije izvršena u navedenom roku rezervacija će biti otkazana.

Potvrdu o uplati potrebno je poslati mailom ( info@umus.hr) ili na Viber/WhatsUP ( +385 95 571 88 78).

OTKAZ

Obratite pozornost na otkazivanje termina jer ukoliko termin niste otkazali 24 sata ranije, termin se naplaćuje u cijelosti.

SUKLADNO ZAKONU O UVOĐENJU EUR KAO SLUŽBENE VALUTE U REPUBLIKU HRVATSKU, UMUS SAVJETOVALIŠTE U OBVEZI JE TIJEKOM TRAJANJA RAZDOBLJA DVOJNOG ISKAZIVANJA CIJENA (5. RUJNA 2022. DO 31. PROSINCA 2023.G.) ISKAZIVATI CIJENU USLUGE U EURU I KUNI, A UZ PRIMJENU FIKSNOG TEČAJA KONVERZIJE (1EUR-7,53450 HRK) I UZ PRAVILA ZA PRERAČUNAVANJE I ZAOKRUŽIVANJE. U RAZDOBLJU DVOJNOG ISKAZIVANJA NOVČANI ISKAZI VRIJEDNOSTI U VALUTI KOJA NIJE SLUŽBENA VALUTA SAMO SU INFORMATIVNOG KARAKTERA.