Konferencija Doza inspiracije

Osam sati čiste inspiracije uz divne priče o hooponoponu, hipnoterapiji, mindfulnessu, konceptu energije i anđelima, biti će prava poslastica za sve one koji žele naći svoj put prema uspjehu. Bojana, Karmen, Neno, Tomislav, Brankica i Maja podijeliti će s vama svoja znanja i metode te biti vaša doza inspiracije za sretniji i radosniji život.

Kada se održava konferencija?

Konferencija se održava dana 16. veljače 2019.g. u Dubrovniku, hotel President od 10.00 do 18.00 sati.

Kakav je koncept konferencije?

Koncept proizlazi iz uvjerenja da je svakoj osobi, neovisno o spolu, godinama, struci, karijeri, životnim okolnostima potrebna mala doza inspiracije za sretniji i zadovoljniji život.

Srž konferencije predviđen je za uspješne priče predavača, koji će sudionicima podijeliti svoja životna iskustva (usponi, padovi, karijera, obitelj, ideje, znanje i metode). Svaki od predavača održati će predavanje u trajanju od 60 minuta, a sudionici će na kraju svakog predavanja moći postavljati pitanja.

Što konferencija ima za svoj cilj?

Cilj konferencije je da uspješne priče predavača motiviraju sudionike na promjenu, učenje, osobni rast i razvoj. Svaki predavač ima svojstven stil prenošenja znanja i možda će baš jedan od njih biti nečija doza inspiracije i okidač za promjene.

Za koga je konferencija namijenjena i zašto sudjelovati?

Konferencija je namijenjena svima onima koji žele učiti kako postići životni balans na različitim životnim područjima; osobni rast i razvoj, zdravlje, obitelj, posao, međuljudski odnosi, zajednica… Ista predstavlja odličnu priliku za učenje, usavršavanje, usmjeravanje te povezivanje s različitim ljudima uz stjecanje novih prijateljstava i dobru zabavu.

Kotizacija:

Do 15.02.2019. – 700,00 kn –  95€

Na dan konferencije – 1.200,00 kn  –  165€

Cijena uključuje ručak te kave pauze.

Smještaj

Za sudionike konerencije Hotel President  nudi posebne cijene smještaja, više na:

https://www.valamar.com/hr/kongresi/eventi#doza

Ukratko o predavačima

Bojana Svalina

Zagrepčanka Bojana Svalina do prije šest godina bila je dio uspješnog menadžerskog svijeta. Bolest je bila prekretnica. Izliječena, ostavila je dobro plaćeno direktorsko mjesto i postala osobna trenerica i terapeutkinja za „dušu“. Ponovo se udala, u 45. rodila treće dijete, te se preselila u Njemačku. Iz gradića Leonberga, danas motivira i inspirira mnoge. Drži seminare i radionice o samorazvoju, ima YouTube kanal i piše blog. Napisala je knjigu Put prema sebi koja služi za motivaciju, inspiraciju i vodstvo!

Bojana Svalina uoči konferencije za DuList
Bojana uoči konferencije za Dubrovački Dnevnik

Karmen Jerković Yucel

Karmen Jerković, od devetnaeste godine radi kao poduzetnica. U jednom periodu života nailazila je svuda na zatvorena vrata. Zdravstveno stanje nije joj bilo najbolje, kao ni obiteljsko. Oduvijek racionalna, poduzetna žena koja s lakoćom rješava probleme, prije nekoliko godina stala je pred zid. Otkrivši havajsku hooponopono metodu, povratila je životnu ravnotežu. Sasvim slučajno, ili ne, stupa u kontakt sa Marisom Peer, poznatom britanskom hipnoterapeutkinjom kod koje završava edukaciju za hipnoterapeuta. Istom se bavi u posljednje vrijeme. Hipnoterapija je oblik savjetovanja kojim se na podsvjesnoj razini rješavaju nakupljeni problemi. Služi za stvaranje podsvjesnih promjena u obliku novih reakcija, ponašanja, doživljaja i stavova (anksioznosti, fobije, strahovi, napadi panike, debljina, znojenje, pušenje…)

Karmen uoči konferencije za DuList

Nenad Ljubić

Ovaj splitski autor proučava misterije života i svoja viđenja provlači kroz prakticiranje duhovne havajske tehnike Ho’oponopono. Često govori da je njegov pogon znatiželja i da je ona ta koja hrani njegovu ustrajnost. O svojim iskustvima piše na svojem Facebook profilu i web stranici, a putem svog youtube kanala govori o ljubavi. Njegovi tekstovi sretno su udomljeni u knjizi “Ljubav u knjizi”. Neno je primjer životne nepredvidljivosti i čudesnih sinkroniciteta koji služe da bi podržali osobne talente i slijeđenje svoje strasti (pisanja).

Nenad uoči konferencije za DuList

Brankica Kovačević

Brankica Kovačević rođena je u Inđiji. Završila je ekonomski fakultet u Beogradu a kasnije Psihologiju. Trenutno se educira za psihoterapeuta. Bavi se individualnim i grupnim savjetovanjem te održavanjem seminara i radionica. Njeni seminari i radionice imaju za cilj trajnu transformaciju polaznika. Osmislila je Youtube kanal „U potrazi za srećom“ putem kojeg prenosi svoje znanje. Objavila je knjige „Potraga za srećom“ i „Potraga za mirom“ te DVD s temom „Odnosi“ . Brankica na vrlo zanimljiv i jednostavan način kombinira znanja psihologije i metafizike.

Brankica uoči konferencije za DuList

Tomislav Tomić

Rođeni Hvaranin, diplomirao je na pravnom fakultetu u Zagrebu. Deset godina bavio se odvjetništvom te vodio agenciju za prodaju nekretnina. Želja za metafizičkim znanjem vodi ga u u SAD te na sveučilištu metafizike u Sedoni stječe diplomu “Holistic Life coach”. Od svoje osamnaeste godine istražuje i bavi se različitim metodama koje utječu na razvoj i širenje svijesti. Licenciran je “NLP praktičar” i “Stress Management Coach”. Uz life coaching Tomislav se bavi i podučavanjem Mindfulness. Autor je knjiga Drevni ključevi radosti; Zaboravljena vještina; te Zaboravljeno iskustvo. Uz knjige i članke, autor je nekoliko coaching programa; Postani life coach, STMP metoda upravljanja stresom, Soul fitness, Meditacija za poslovne ljude, “Tajne uspješne i kreativne komunikacije”, “Mala škola praktične metafizike”, “Posao koji zaista voliš!” i dr…

Tomislav uoči konferencije za DuList

Maja Milosavljević

Maja Milosavljević, rođena u Beogradu, profesor je engleskog jezika, studirala je antropologiju, psihologiju, glazbu i umjetnost. Još od malih nogu osjeća, čuje, vidi i razgovara s anđelima. Iako je u početku imala otpor da svoja znanja dijeli s ljudima, na nagovor prijateljice počinje držati seminare i radionice o anđelima. Maja kaže da poruke anđela služe ljudima da im se olakša življenje, da shvate da su voljeni i zaštićeni čak i onda kada misle da nade više nema. Navodi kako su nam anđeli jako bliski ali o njima malo znamo. Za sebe kaže da je oduvijek bila otvorena za informacije a da ju je zanimalo sve što je duhovne prirode. Svoja znanja prenosi na radionicama, novinskim člancima i putem youtube kanala. Objavila je i prevela na engleski knjigu Alfabet postojanja.

Maja uoči konferencije za DuList